Galerii! Läti menubänd Brainstorm esitles dokumentaalfilmi ja kohtus Eesti fännidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul linastus Solarise Apollo Kinos eksklusiivselt dokumentaalfilm «Brainstorm: kallaste vahel». Filmilinastusel osalesid täies koosseisus ka bändi liikmed.

«Brainstorm: kallaste vahel» («BrainStorm: Between the Shores») on lugu Läti kultusbändist, kes on viimase 25 aasta jooksul koos oma riigiga üles kasvanud. Dokumentaalfilm paljastab, kuidas bändi mõjutas ning mõjutab senini poliitiline ja majanduslik olukord. Brainstorm on Ida-Euroopa kõige tuntum bänd, kes laulab nii läti, inglise kui ka vene keeles. See on film muusikast, vabadusest, keeldumisest olla eraldatud, tahtmisest olla konfliktidest hoolimata ühtne, aga eelkõige räägib film neljast sõbrast. Neljast tõelisest sõbrast, kes on koos olnud pea kogu oma elu. Nad on sündinud Nõukogude Liidus, näinud oma riigi taasiseseisvumist, elanud metsikutes 90ndates ja tunda saanud konflikte Venemaaga ning saanud osa võimalustest, mida pakub Euroopa Liit.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata galeriist, kes kohal käisid ning videost, mida staarid filmi kohta ja Eestis toimuva kontserdi kohta rääkisid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles