Naine saatis teda solvanud võõrale mahlaka «Ristiisa» sõnumi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader 1972. aasta filmist «Ristiisa», Don Corleone (paremal) rollis Marlon Brando
Kaader 1972. aasta filmist «Ristiisa», Don Corleone (paremal) rollis Marlon Brando Foto: Youtube

Naine, kellelt tundmatu mees kohtinguleheküljel küsis, et kas ta on nõus temaga päriselus seksima, vastas mehele mahalaka «Ristiisa» filmi sõnumiga.

Naine on populaarse lehekülje OKCupid kasutaja ja ta suhtles seal võõraga, kes pani enda kohta kirja, et ta on pärit Ameerika Ühendriikidest Virginia osariigist Viennast, edastab Daily Mail.

Naine pidas mehe otsest küsimus seksimise kohta solvavaks ja ta lajatas tagasi, kasutades 1972. aasta «Ristiisa» filmi tegelase Don Corleone ütlust:«You don't ask with respect. You don't offer friendship.  You don't even think to call me Godfather» (Sa ei küsinud viisakalt. Sa ei paku sõprust. Ära mõtlegi mind Ristiisaks nimetada).

Naine laenas OKCupid leheküljel suheldes kuulsat filmistseeni Don Corleone ja Amerigo Bonasera vahel, milles viimane küsis Corleonelt ehk Ristiisalt, et ta tapaks kaks meest, kes ründasid tema tütart.

Corleone vastab Bonaserale, et sellise asja küsimiseks peab olema viisakas.

«Sa tuled minu majja päeval, mil mu tütar abiellub ja sa palud,et ma raha eest tapaks,» lausub Don Corleone.

Kuid kohtingusaidi mehel läks «Ristiisa» nali silmist-kõrvust mööda ja selle põhjalt saab oletada, et ta ei ole  selle filmi fänn.

Mees vastas, et naise selline sõnum hirmutab teda, ta ei ole kunagi naise majas käinud ning tema tütart näinud.

Naine paljastas sotiaalmeedias juhtumi selgitades, et kuna võõras küsis temalt seksi maffiastiilis a la Don Corleone, siis ta vastas samaga.  

«Sa ei palunud viisakalt, sa ei pakkunud oma sõprust. Ära mõtlegi mind Ristiisaks nimetada. Sa tuled minu majja päeval, mu tütar abiellub ja sa küsida, kas saaksid minuga seksida. Mida ma olen teinud, et sa mind nii ebaviisakalt kohtled?»

Naise juhtum sai sotsiaalmeedias palju vastukaja, kuna on teada, et mehed muutuvad kohtingusaitidel julmaks ja õelaks, kui neile ei öeldakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles