Šveitsi miljardär sünnitas 53-aastasena kaksikud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margarita Louis-Dreyfus  ja Philipp Hildebrand
Margarita Louis-Dreyfus ja Philipp Hildebrand Foto: SCANPIX

Šveitsi miljardär Margarita Louis-Dreyfus sünnitas oma esindaja teatel möödunud nädalal kaksikud ning ema ja lastega on kõik korras.

53-aastasena kahe tütre emaks saanud naine plaanib laste kõrvalt üsna pea uuesti tööle asuda, edastab The Guardian.

Margarita Louis-Dreyfus on firma Louis-Dreyfus Commodities suuromanik ja nõukogu esimees, olles maailmas oma 7,1 miljardi dollariga (6,6 miljardit eurot) 171. kohal. Lisaks kuulub talle Prantsusmaa jalgpalliklubi Olympique de Marseille.

Nõukogude Liidus Leningradis sündinud Margarita Bogdanova kohtus 1988. aastal prantslasest ärimehe Robert Louis-Dreyfusiga ja nad abiellusid. Naisest sai vara pärija pärast seda, kui mees 2009. aastal leukeemiasse suri.

Margarita Louis-Dreyfusi praegune elukaaslane ja tütarde isa on USA investeerimisfirma Black Rock asejuht ja Šveitsi keskpanga endine juht Philipp Hildebrand. Naisel on varasemast kolm poega, kaasa arvatud 18-aastased kaksikud.

Robert Louis-Dreyfus oli sarjast «Seinfeld» tuntud, Kuldgloobuseid ja Emmysid saanud näitlejanna Julia Louis-Dreyfusi isa.

Louis-Dreyfusi esindaja teatas möödunud aasta detsembris, et firmajuht võtab raseduse ja laste sünni tõttu mõneks kuuks aja maha, kuid juba aprillis peaks ta tööl tagasi olema.

Firmal Louis Dreyfus Commodities on kontorid ja esindused 90 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles