Video! Uus akustilise muusika rändfestival kogub toetusi Hooandjas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 2015: Frankie Animal Viru Keskuse linnalaval
Tallinn Music Week 2015: Frankie Animal Viru Keskuse linnalaval Foto: Viktor Burkivski

Möödunud aastal privaatüritusena alguse saanud akustilise muusika rändfestival ACOUSSION LIVE toimub tänavu märksa suuremas mahus ning ootab ühisrahastusplatvormis Hooandja heade toetajate abikätt.

«Eelmisel aastal pälvisime tohutult positiivset tagasisidet ning tänavu olnuks patt festival korraldamata jätta. Meil on tekkinud juba oma pisike fänniklubi, kes peaaegu et nõudsid ürituse kordumist. Nii otsustasime, et võtame asja seekord veelgi suuremalt ette,» kommenteeris peakorraldaja Tarmo Sikk. «Läbirääkimised käivad mitme nimeka Eesti artistiga, kuid väga võimalik, et näeme kedagi ka välismaalt.»

Foto: Plakat

Täiesti omanäolisel festivalil astuvad publiku ette mitmeid erižanreid viljelevad soolomuusikud ja pisikollektiivid oma intiimsete akustiliste kavadega. Kõik artistid esinevad erinevatel ootamatutel «lavadel» kesk imekaunist kodumaist loodust. ACOUSSION LIVE võõrustab kuni 500 külalist.

23. juulil toimuva festivali esinejate nimekiri on juba täna päris esinduslik. Kokkulepe on saavutatud näiteks Mari Jürjensi (varem Pokinen), Frankie Animali, Robin Juhkentali, Janno Reimi (Super Hot Cosmos Blues Band) ja hoolimata oma noorusest juba rohkelt tähelepanu võitnud Eik Erik Sikuga (EIXD). 

Foto: Tanel Tero

ACOUSSION LIVE 2016 projekti on võimalik toetada Hooandjas. Andes üritusele hoogu vähemalt 20 euroga, lunastab toetaja endale ka festivalipileti. Praegusel hetkel on see ka ainus võimalus pääsme soetamiseks.

Tänavu leiab festival aset Eestimaa südames Järvamaal. 74 km kaugusel Tallinnast, 114 km Tartust ja 116 km Pärnust. Otse Tallinn-Tartu maantee ääres. Vana-Veski Puhkekeskuse maadel, kus lookleb ja vuliseb Jägala jõgi ning kõrguvad laotusesse ürgsed puud.

Oma panuse saab anda SIIN 

Ürituse arengul saab silma peal hoida SIIN ja SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles