Charlie Sheen sõimas Denise Richardsit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: AP / Scanpix

Charlie Sheen nimetas väidetavalt oma eksabikaasat, Denise Richardsit õelaks ja töötuks seaks.



Näitleja, kellel on endise abikaasaga hetkel käimas tuline kohtuvaidlus nende kahe ühise lapse, kolmeaastase Sami ja kaheaastase Lola, hooldusõiguse saamiseks, saatis mõne aja eest Richardsile väidetavalt sõimu sisaldanud e-maili, kus tegi maha nii naise karjäärisaavutusi kui ka vanemlikke oskusi, vahendab Femalefirst.

«Sa oled siga. Hale, töötu siga, kes on saamatu ja andetu, töötu ja halb ema, nii, et käi õige p****e» kirjutas Sheen FOX Newsi andmetel enam kui kuu aja eest saadetud teates.

Teises kirjas ründas Sheen jõhkralt Richardsi vähki põdevat ema, kirjutades, «Mine ja hala oma kiilaka emaga koos, luuser!».

Richards on praeguseks muutnud mehe külastusõigust laste suhtes nii, et too saab oma tütreid näha ainult päeval ning ööseks nad isa juurde jääda ei tohi, kuna endine lapsehoidja Diana Alvarez ütles kirjalikus ülestunnistuses, et Sheen katsus oma tütreid ebasobivalt.

Näitlejatar kirjeldas kohtus oma endist abikaasat kui vägivaldset narko- ja hasartmängusõltlast, kes veedab aega prostituutidega ning ei hooli oma lastest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles