Galerii! Draakonid andsid suurhallis kodupublikule karjääri ägedaima elamuse

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 22. märtsil andis Ewert and the Two Dragons oma karjääri suurima kontserdi Saku Suurhallis, mida oli kuulama ja vaatama tulnud täismaja inimesi. Rahva tõmbas käima Kanada ansambel Yukon Blonde.

Menuansambli Ewert and the Two Dragonsi kontsert kodupublikule oli soe ning palava vastuvõtuga. Alguseks tervitas solist Ewert Sundja laval emasid ja türeid, isasid ja poegi, vanaemasid ja vanaisasid, et kõik kohalolijad ikka saaks ära mainitud.

Foto: Erlend Štaub

Bänd ja nende tiim oli ära teinud suure töö - lava nägi välja võimsam ja ägedam kui kunagi varem. Oma metsikuid fantaasiaid ei olnud täitnud ainult valguskunstnik Meelis Lusmägi, vaid ka visuaalide kunstnik - see kõik moodustas ilusa ja võimsa terviku, mis tõi laval toimuva ka tagumiste ridadeni.

Ewert Sundja sai ka rahva käima tõmbamisega hästi hakkama, pannes saalitäie poolekaupa kaasa laulma, hüpates lavalt maha, andes fännidele kätt ning joostes lava ühest nurgast teise.

Foto: Erlend Štaub

Draakonid kutsuti lavale tagasi kaks korda. Lõpulooks said fännid kaasa laulda hiti "(In The End) There's Only Love" ja positiivsete mõtete ja kummitavate lugudega end kodu poole sättida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles