Harrison Ford: ma ei tahtnud teha viiendat korda Indiana Jonesi, kuid Spielberg rääkis mu pehmeks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull»
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» Foto: SCANPIX

Filmiarheoloogi Indiana Jonesina tuntust kogunud näitleja Harrison Fordi sõnul ei olnud ta esmalt nõus viiendat korda seda tegelast kehastama, kuid režissöör Steve Spielberg rääkis ta pehmeks.

Uus, veel pealkirjata «Indiana Jones» peaks vaatajateni jõudma 2019. aastal, edastab BBC.

«Ma ei olnud nõus tegema uut filmi ilma Steven Spielbergita, ka käsikiri peab hea olema. Andsin oma nõusoleku, kuna Steven on režissöör. Ta töötab veel käsikirja kallal, millega me mõlemad lõpuks peaksime rahule jääma,» teatas Ford.

Speilberg on ka nelja eelmise Indiana Jonesi filmi režissöör, produtsent on neil «Tähesõdade» looja George Lucas.

Fordi esimene Indiana Jonesi rolli oli 1981. aasta filmis «Raiders of the Lost Ark». Neljas film kannab pealkirja «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» ja see valmis 2008. Viienda filmiga on seega vahe 11 aastat.

Fordilt küsiti siis, kui ilmus film «Star Wars: The Force Awakens», kas ta võib veel Han Solo rolli korrata hoolimata sellest, et see tegelane hukkus ja ta vastas, et universumis on kõik võimalik.

Fordi sõnul ei teki tal tema kehastatavate tegelastega sellist emotsionaalset sidet, mis jääks alatiseks.

«Ma ei näita vaatajatele, et minu kehastatav tegelane on neile teada ja tuntud, vaid seda, mis temast võib edasi saada,» lisas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles