Fotod: DJ Kristjan Hirmo proovis modelliametit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti populaarseim DJ Kristjan Hirmo proovis vahelduseks modelliametit, andes meile väikese vihje selle kohta, mida tema seljas saabuval kevadhooajal näha võib. Kristjanit inspireeris autentne tänavamood Briti elustiilibrändilt Superdry.

Kristjanit seob brändiga pikk ajalugu. «Avastasin Superdry enda jaoks juba aastaid tagasi, reisides mööda maailma ringi, ning sellest ajast alates olen soetanud endale selle brändi tooteid pea et igast maailmajaost - Aasiast, Ameerikast ja Austraaliast, rääkimata erinevatest Euroopa riikidest. Ülimalt hea meel on mul selle üle, et juba mõnda aega on Superdry esindatud ka Tallinnas. Eriti südamelähedased on mulle nende T-särgid, mille valmistamiseks kasutatakse väga mõnusaid ja pehmeid kangaid, aga samas leiab Superdry kollektsioonist väga erinevaid rõivaid ning aksessuaare - valikut jagub nii spordisaali kui ka pidulikumale sündmusele,» rääkis Kristjan.

Foto: Mardo Männimägi

Värskes kevadkollektsioonis paneb SuperDry rõhku kvaliteetsetele kangastele, põnevatele tekstuuridele ja isikupäraste detailide väljatoomisele. Läbiva joonena kollektsioonis näeme käsitsimaalitud mustreid, luksuslikku nahka ja ehedat denimit.

Naistekollektsioonis seguneb naiselikkus boheemlasliku festivalistiiliga, näeme meremehetriipe, trendikaid mummulisi kangaid, korsett-tüüpi toppe, õrna pitsi jm. Suveõhtute stiilseks veetmiseks on valikus ka paljusid erinevaid stiliseerimisvõimalusi pakkuvad midipikkuses kleidid ja figuuri kaunilt esiletoovad lillemustrilised kombinesoonid.

Foto: SuperDry

Meestekollektsioonidest leiab nii väljapeetumat urbanistlikku meremehestiili kui ka sportlikku joont ja militaarstiili. Näeme rohkelt suvist sini-valge-punast värvigammat, aga sekka ka põnevust pakkuvat neooni, murtud toone ja klassikaks saanud ühevärvilisi printmustritega rõivaid. Suur rõhk värskes kevadkollektsioonis on kvaliteetsetel garderoobi baasesemetel,  näiteks brändi legendaarsetel T-särkidel.

Foto: SuperDry
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles