Rikaste reisijate naljakad nõudmised (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eralennuk
Eralennuk Foto: SCANPIX

Kuigi eralennufirmade teenuseid ei kasuta just paljud reisijad, siis need, kes seda luksust endale lubada saavad nõuavad palju muudki.

Eralennukites on ruumi kui palju, šampanja voolab ojadena ning toit on äärmiselt kvaliteetne, siiski ei piisa sellest paljudele rikkuritele, kes veel enamat nõuavad, vahendab Daily Mail.

Eralennufirmade esindajad tõid välja mõned veidramad ja naljakamad palved, mis neil on palutud täide viia. Tihtipeale palutakse lennukisse tuua ka eskorte või narkootikume, kuid sellistel juhtudel lennufirma alati keeldub, väitis üks esindajatest.

Kord soovis üks härrasmees tähistada pardal oma sünnipäeva, mistõttu tuli süüdata ka küünlad. Kuna mees soovis aga turvaliselt pärale jõuda, võeti reisile kaasa ka üks tuletõrjuja, kes vajadusel aitaks küünlaleeki kontrolli all hoida.

Tihti soovivad inimesed lennata koos oma lemmikloomadega, milles ei ole midagi veidrat. Küll on olnud aga juhtumeid, kus pardameeskonnal on kaaslaseks olnud vaid koer, kes ootas sihtkohas taaskohtumist oma peremehega. Kord pidi eralennufirma ühest paigast teise toimetama aga papagoi, kellele jäi sihtkoht lennuulatusest välja.

Sageli soovitakse pardal nautida mõnd oma lemmiksööki või -jooki, kuid mitte alati ei ole need sihtkohas kättesaadavad. Nii palutakse mõne teise lennufirma piloodi abi, et viimane kauba mujalt kohale toimetaks.

Üks markantsemaid näiteid eriskummalistest soovidest on vanahärra, kes ei teadnud täpselt, kuhu ta lennata soovib, kuid kindlasti tahtis ta seal saada maailma parimaid kookoseid. Nii lennutati rikkur Fijile. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles