Video! Example on surve all rikkis: minul sünnivad hitid kogemata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Example
Example Foto: Weekender

Inglise muusik Example, kes esineb augustis festivalil Weekend Festival Baltic, rääkis avameelses intervjuus, miks tal on olnud raskusi hittide kirjutamisega.

«Kui ma oma suuremaid hitte kirjutan, enamik mu suuremaid hitte oli aastatest 2010 kuni 2014, ei üritanud ma hitte kirjutada. Ma kirjutasin lihtsalt lugusid, mis mulle meeldisid,» seletas Example popmuusikasaatele Weekender antud intervjuus.

«Kuid kohe, kui need valmis sain ja neid kuulasin, teadsin, et need saavad olema edukaks. Tean seda alati ette. Viimasel ajal pole ma üritanud hitte kirjutada ja võibolla ma pole ka nii suurt edu saavutanud, sest olen pigem eksperimenteerinud.»

«Kui mõned aastad tagasi uue plaadifirmaga lepingu sõlmisin, tahtsid nad mult ainult hitte. Kuna mulle avaldati sellist survet, ei tulnud mult hittlugusid - minul sünnivad hitid kogemata. Ma kirjutan paremaid laule, kui ma ei mõtle edetabelitele,» seletas ta.

Vaata eksklusiivset videolõiku pühapäevasest saatest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles