Hennessy toob kontserdimajja Straussi ja Tšaikovski

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Peebo.
Annely Peebo. Foto: Eesti Kontsert

Neljapäeva, 30. detsembri õhtul toimub Pärnu kontserdimajas Hennessy ja Eesti Kontserdi uusaastakontsert “Viinist Peterburi”, mis keskendub kahele muusikamaailma suurlinnale, Johann Straussi ja Pjotr Tšaikovski loomingule, solist Annely Peebo praegusele kodulinnale ja Eesti Kontserdi peagi taasavatavale Peterburi Jaani kirikule.

Eesti riikliku sümfooniaorkestri ees seisab dirigent Petr Altrichter, kes on olnud Praha filharmoonia orkestri, Brno filharmoonia orkestri ning Liverpooli kuningliku filharmoonia orkestri peadirigent. Ta on juhatanud külalisena kümneid maailma sümfooniaorkestreid, teiste seas BBC ja Šoti kuninglikku sümfooniaorkestrit, ja gastroleerinud Tšehhi orkestritega USAs, Jaapanis, Kanadas, Austraalias, Iisraelis.

Metsosopran Annely Peebo on õppinud laulmist Viini muusikaülikoolis. Ta on laulnud paljudes nimekates ooperimajades: Milano La Scalas, Napoli Teatro San Carloses, Genua Teatro Carlo Felices, Torino Teatro Regios, Viini riigiooperis, Viini Volksoperis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles