Nigella Lawson ja Salman Rushdie on uus kuum paar?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salman Rushdie
Salman Rushdie Foto: SCANPIX

Briti tuntud telekokk Nigella Lawson ja kuulus kirjanik Salman Rushide on olnud sõbrad üle 20 aasta, kuid nüüd nähti neid Londonis koos romantilisel õhtusöögil.

56-aastane Lawson lahutas oma abikaasast, miljardärist kunstimetseenist Charles Saatchist ja pärast seda on talle oma naisest lahku läinud 68-aastane Rushdie tuge pakkunud, edastab Daily Mail.

Paari nähti einestamas Lääne-Londoni populaarses restoranis Locanda Locatelli.

Kirjaniku eksnaine Padma Lakshmi avaldas nende kaheksa aasta pikkusest kooselust paljastava raamatu, mis ilmus selle kuu alguses. Lakshmi teatel tekkis ta mehel igal aastal depressioon, kuna ta ei saanud Nobeli kirjanduspreemiat.

Briti kõmulehtede teatel ei ole teada, kui tõsine Lawsoni ja Rushdie suhe on.

Salman Rushdie on india juurtega Briti kirjanik, kelle kohta andis 1989. aastal Iraani tollane usujuht ajatolla Rūḩollāh Khomeynī välja tapmiskäsu, kuna kirjanik solvas tema sõnul teoses «Saatanlikud värsid» moslemeid ja selles on jumalateotus.

Nigella Lawson on ülemaailmset tuntust kogunud nii populaarsete kokasaadete kui -raamatutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles