Eesti parimad sekretärid teenivad 10 000 eurot!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksikas sekretär seelikus
Seksikas sekretär seelikus Foto: Klubi Teater

Algas kandideerimine viiendat korda toimuvale üleriiklikule konkursile «Eesti parim sekretär 2016», mille auhinnafond on 10 000 eurot!

Konkursi korraldaja Laur Siboldi sõnul on hea sekretär ettevõtte hing, süda ja visiitkaart. “Konkurss annab võimaluse positiivsetel inimestel särada, erialaseid oskusi näidata ning tööandjale reklaami teha,” rääkis Sibold.

“Tänavune konkurss tuleb varasematest suurem. Finalistid läbivad testimispäeva ühe osana ka Tallinna Spordihallis toimuva kontoriolümpia. Tänavu toetab konkurssi lausa 35 ettevõtet ning auhinnad on korralikud."

Konkursile saavad läbi Facebooki lehe SIIT! registreerida sekretärid, juhiabid ning büroojuhid. Väärikat kandidaati saavad soovitada ka kolleegid ja lähedased. 

Facebooki hääletuse ja žürii häältega selgitatakse välja 12 finalisti, kes võtavad 15. aprillil mõõtu erialastes ja loomingulistes testides.

Tänavune Eesti parim sekretär kuulutatakse välja 27. aprillil, rahvusvahelisel sekretäride päeval toimuval konverentsil.

Võistluse žüriis on kontoritarvete maaletooja Officeday müügi- ja turundusdirektor Laur Sibold, Statoil Fuel & Retail juht Kai Realo, karjäärinõustaja Tiina Saar-Veelmaa, ”Parim sekretär 2015” võitja Külli Vilepill, Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskuse tegevjuht Ragne Talv, Eesti Juhi Abi Ühingu juht Janne Kerdo, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi lennundus- ja merendusosakonna juhataja Taivo Linnamägi.

Aasta parimat sekretäri selgitatakse Eestis viiendat korda. Konkurssi korraldab Baltimaade suurim kontoritarvete firma Officeday koostöös Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles