Disco Tallinn lammutab taas – 1. aprilli peol esinevad Rootsi multitalent Rasmus Faber ja Kristel Aaslaid

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disco Tallinn lammutab taas – 1. aprilli peol esinevad Rootsi multitalent Rasmus Faber ja Kristel Aaslaid
Disco Tallinn lammutab taas – 1. aprilli peol esinevad Rootsi multitalent Rasmus Faber ja Kristel Aaslaid Foto: promo

Reedel, 1. aprillil teater NO99 kohvikus toimuval Disco Tallinn peol esineb DJ / live etteastega Rootsi multitalent Rasmus Faber ning esmakordselt disco kavaga Kristel Aaslaid.

Rasmus Faber on oma pika karjääri jooksul üle kogu maailma esinenud DJ, pianist, helilooja ja palju muud. Juba 7-aastaselt klaveriõpingutega alustanud mees on muuhulgas plaadifirma Farplane Records asutaja ning rahvusvaheliselt kõrgelt tunnustatud RaFa Orchestra looja. 

Tema esimene singel Never Felt So Fly ilmus juba aastal 2002 Briti plaadifirma Black Vinyl alt ning hiljem on ta tootnud muusikat ka näiteks Defected Records’ile. Rasmus on remiksinud näiteks artistide Axwell, Kaskade, Junior Jack, Sandy Rivera jt loomingut. 

Oma meloodilisi DJ-sette täiendab ta alati kas ühel või mitmel klahvpillil mängides, nii ka 1. aprillil Tallinnas. 

Foto: Viktor Burkivski

Teise seekordse Disco Tallinn külalisesinejana astub spetsiaalse disco kavaga üles kollektiivi Cartoon ja menusarja “Padjaklubi” kaudu tuntud Kristel Aaslaid. Teda juhatavad sisse ja välja peosarja resident-DJ’d Widenski ja Tom Lilienthal.

Disco Tallinn lendas Widenski ja Tom Lilienthali juhtimisel komeedina pealinna ööelumaastikule 2014. aasta detsembris. Õigemini ajaloo ja attitude’ga NO99 teatri kohvikusse. Seal on juba kaheksal korral pakutud ülimat disco palavikku tuhandetele ja eputatud selliste värvikate staaridega, nagu Kraak & Smaak, Bert Bevans, Hard Ton, Akil Wingate, James Werts ja paljud teised.

Käesoleval aastal paneb Disco Tallinn sarjale teise käigu sisse. Küll te näete! Endiselt on menüüs uus ja vana disco ning kõik muu, mis disco’ga sõber on. Serveeritakse seda aga hoopis rammusamas, veelgi kuulsamas rahvusvahelises kastmes. Näiteks 7. Mail esineb Disco Tallinn eripeo raames maailmakuulus Joey Nergo Inglismaalt.

Piletid 1. aprilli Disco Tallinn peole on eelmüügis hinnaga 8 eurot Piletimaailmas ja NO99 kassas.

Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind 10 eurot.

Uksed avatakse laupäeval, 1. aprillil kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles