Elu24 soovitab: TMWi neljas päev alusta trammis Jüri Pootsmanni seltsis ja lõpeta klassikareivil

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Jüri Pootsmann
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Jüri Pootsmann Foto: Viktor Burkivski

Tallinn Music Weeki neljandat päeva soovitab Elu24 ja TMW kommunikatsioonijuht Ingrid Kohtla alustada trammis ning lõpetada Kultuurikatlas klassikareivil.

Alusta Tallinn Kusic Weeki neljandat päeva kell 11:46 Tondilt Ülemistele siirudvas trammis nr 4, sest seal esineb ka Jüri Pootsmann oma bändiga.

Päeva soovitame veeta linnalavad-jutud-restod tuuril, et valmistuda peatselt käivituvaks õhtuseks muusikaliseks elamuseks.

Foto: Meisi Volt

Kell 19:00 tasub olla kohal Kultuurikatla Black Box saalis, kus maailmameistrist DJ Mr Switch ja kammerorkester Klaaspärlimäng Sinfonietta esitavad maailmakuulksa dirigendi Kristjan Järvi taktikepi all moodsa cross-over muusika pommteost orkestrile ja plaadimängijale.

Kell 21:00 algaval TMW avapeol Katla kahes saalis kuula konseptuaalse elektroonika tõusvat tähte Kara-Lis Coverdale'i ja reivi öösel endise elektrijaama tööstuslikus miljöös.

Foto: Tõnu Tunnel

Lisaks soovitab Elu24 muusikat täis õhtul kiigata läbi ka Von Krahlist Taani muusika peolt SPOT on Denmark, kus astuvad üles uue muusika esindajad.

Klubis Sinilind toimuval Liina & Karl esitluslaval kuuleb teiste seas Kanada indiebändi Yukon Blonde ja Austraalia dad-rocki gruppi The Elliots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles