Johnny Depp esineb mais Stockholmis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywood Vampires esinemas
Hollywood Vampires esinemas Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Johnny Depp esineb  mais ansambli Hollywood Vampires, millesse kuuluvad ka Alice Cooper ja Aerosmithi ekskitarrist Joe Perry, koosseisus Stockholmi Gröna Lundi lõbustuspargis.

Gröna Lund teatas Instagramis, et kontsert leiab aset 30. mail, edastab The Local.

«Tähelepanu! Alice Cooper, Johnny Depp ja Joe Perry ehk Hollywood Vampires esineb 30. mail Gröna Lundis. See saab teoks,» seisab teates.

Ansambel Hollywood Vampires loodi möödunud aastal Johnny Deppi ja ta rokkaritest sõprade poolt mälestamaks lahkunud kuulsaid muusikuid.

Alice Cooperil oli 40 aastat tagasi sama nime kandnud bänd, kuhu näiteks kuulusid The Who trummar Keith Moon ja vähemalt üks muusik ansamblist The Beatles.

Hollywood Vampires debüütalbum ilmus 2015. aastal ja seal on kuulda laulmas ka Paul McCartneyt, Foo Fighters juhti Dave Grohli ja filmi «Dracula» staari Christopher Leed.

Stockholmi Gröna Lund on lõbustuspark, kus suveperioodil leiab aset mitmete kuulsate staaride vabaõhukontserte. Sel suvel peaks seal esinema veel USA soulilegend Lionel Richie, Uus-Meremaa bänd Fat Freddy´s Drop, britipopi veteranbänd Suede ja Briti poppgrupp Little Mix.

 2015. aastal esines Gröna Lundis Lanney Kravitz, tekitades skandaali, kuna tõmbas püksid laval olles alla, paljastades, et tal ei ole aluspükse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles