Elu24 video! Liis Lemsalu: võib-olla Stig teab tõelise hiti kirjutamise valemit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Solo Sokos Hotel Estoria kaheksanda korruse numbritoad muudeti märtsikuu viimastel päevadel stuudioteks, kus töötasid koos rahvusvahelised muusikute seltskonnad. Hiljuti omakirjutatud lugudega lühialbumi ilmutanud Liis Lemsalu võttis samuti osa Tallinn Music Weeki raames toimunud professionaalsete laulukirjutajate laagrist. 

“Olen nänud, kuidas inimesed väljaspool Eestit töötavad, mõtlevad, kuulevad-näevad harmooniat. See on hästi huvitav protsess,” sõnab lauljatar. Liis ütleb, et muusika on nii universaalne keel, et nii eesti muusikute kui piiri tagant siia tulnud laululoojate mõtted on laagris ühtinud ja murekohti pole ette tulnud; pigem on saadud täiendavat infot, kuidas veel paremini saaks.

Ettevõtmise kulminatsiooniks on lugude esitlemine ja nende valmimisprotsessi lahkav paneel Tallinn Music Weeki konverentsi avapäeval, 1. aprillil.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles