Aprillinali? US Weekly väitel on Putinil suhe Rupert Murdochi eksnaisega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide väljaanne US Weekly lasi lendu kõlaka, et Venemaa presidendil Vladimir Putinil on suhe meediamoguli Rupert Murdochi eksnaise Wendi Dengiga.

Väljaanne viitab Kremli allikale, kes kuulub Putini nõunike hulka, kuid tema nime ei ole avaldatud.

Väljaanne jätkab, et kõik võib võimalik olla, kuna aastate jooksul on nii Putinit kui Dengi seostatud erinevate poliitikute ja kuulsustega.

Putin läks oma naisest Ljudmila Putinast lahku 2014. aastal pärast 30 aasta pikkust abielu. Paaril on kaks täiskasvanud tütart, 30-aastane Maria ja 29-aastane Jekaterina.

Pärast lahutust seostas Vene meedia Putinit agaralt venelannast iluvõimleja Alina Kabajevaga, kes on nüüd rahvasaadik. Mõlemad osapooled eitasid ja eitavad suhet.

Deng ja Murdoch lahutasid 2013. aastal olles olnud koos 14 aastat.

Hiina juurtega Deng on lõpetanud maineka Yale´i ülikooli ning teinud edukalt karjääri ärimaailmas ja televisioonis.

2014. teatas Briti meedia, et Deng olevat ripsutanud tiiba Briti endise peaministri Tony Blairiga.

US Weekly andmetel oli Deng möödunud nädalal venelasest ärimehe Roman Abramovitši jahil. On teada, et Abramovitš kuulub Putini sõpraderingi ning Deng tunneb varasemast nii Abramovitši kui Putinit.

Täna on 1. aprill, rahvusvaheline naljapäev. Seega tekib küsimus, kas Putini ja Dengi suhe on nali või mitte. Kas faktid räägivad enda eest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles