Elu24 soovitab: TMW viies päev tõmba käima linnalaval ja lõpeta Von Krahlis, F-Hoones ja ETK-s!

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pärnoja esitles Sinilinnus sooloalbumit «Himmelbjerget»
Erki Pärnoja esitles Sinilinnus sooloalbumit «Himmelbjerget» Foto: Tiit Mõtus

Tallinn Music Weeki muusikaprogramm sai eile suurejoonelise alguse Kultuurikatlas ning festivali muusikaline ratas hakkas veerema täie hooga. Lausa nii suure hooga, et esmapilgul ei teagi, kus ja millal peatuda. 

Tallinn Music Weeki viiendal päeval soovitame minna hommikusööki nautime mõnesse Tallinn Music Weeki restorani, kus on kokku pandud just festivali jaoks erimenüü. Kell 14 soovitame liikuda Velvet disainiagentuuri, kus esinevad välismaised ja kohalikud artistid. Kell 18:30 sea sammud Viru Keskusesse, kus annab kontserdi Erki Pärnoja ning soovitame end kloonida, et jõuda Musta Puudlisse, kus toimub laulukirjutajate lahing. 

Kell 19:45 toimub Puudlis vestlus Soulection'i juhi ja ühe asutajaga Joe Kayga, kes lisaks plaadileibeli A&R kohustuste eest vastutamisele, juhib ta ka iganädalast 2-tunnist Soulection Radio saadet Apple Music'u Beats1 kanalil, mida kuulatakse rohkem kui sajas erinevas riigis.

Kell 20:00 tasub sammud seada Rock Cafe poole, kus astuvad lavale teiste seas Daniel Levi, Jüri Pootsmann, Elina Born, Karl-Erik Taukar ja Avoid Dave.

Õhtul vali erinevate muusikaprogrammide vahel, showcase'ide toimumiskohtadeks on näiteks Erinevate Tubade Klubi, Von Krahl, Sinilind, F-Hoone ja Mustpeade maja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles