Elu24 video! Läti funk-koosseis Very Cool People TMW-l: läheme iga Eestis käidud korraga aina lahedamaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Music Weeki väisas esmakordselt jazz-funk-fusionit viljelev lõbus koosseis Riiast. Very Cool People on kontserte andnud alates 2007. aastast ning aeg-ajalt Eestissegi juhtunud. Bänd astus lavale või siis hipibussi katusele 2. aprilli varalõunal, avades oma esinemisega Funky Busi kontserdid. 

Kui üldjuhul on tegemist instrumentaalbändiga, siis sel korral võeti kaasa ka suurepärased vokalistid. Kosseisu kuulub 5 inimest, ent tuuritama juhtutakse mõnikord lausa viieteistkümnekesi, sest tahaks ju, et oleks mõni vaseline või laulja juures. TMW-l astub Very Cool People üles kümnekesi.

Lisaks Funky Busi kontserdile, on koosseisu võimalik näha Erinevate Tubade Klubis esmakordselt TMW ajaloos ainult funk-soul-jazz muusikale pühendatud laval.

Vaata videost, mida tähendab teha bändiproove nii suure koosseisuga, millised on läti funkbändi muljed TMW-st, milline eesti funk koosseis on nende lemmik ja milliseid funkmuusika festivale soovitavad muusikud külastada Lätis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles