Vaata: Ieva Ilves paljastab oma lemmikhetked ja artistid esimesest muusikanädalast (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 2016 äge avapauk Kultuurikatlas.
President Toomas Hendrik Ilves ja proua Ieva Ilves
Tallinn Music Week 2016 äge avapauk Kultuurikatlas. President Toomas Hendrik Ilves ja proua Ieva Ilves Foto: Erlend Štaub

Eesti lätlannast presidendiproua Ieva Ilves kirjutab sotsiaalmeediakanalis Facebook, et festival Tallinn Music Week oli tema jaoks esimene ning see oli suurepärane kogemus nii muusikaliselt kui ka konverentside arutelude poole pealt.

«Minu jaoks eristusid suurimalt avakontsert Kristjan Järvi juhtimisel, muidugi, meie oma ja suurepärane SHIPSEA, Kadri Voorand, Maarja Nuut ja Trad.Attack!,» jagab Ieva Ilves oma lemmikuid kirevalt muusikanädalalt.

Kõige rohkem oli presidendiproua liigutatud Hamdi Ulukaya mõtetest ja kogemustest aidates põgenikke. «Kui sul on raha - võta kaasa, kui sul on aega - jaga seda, kui sul on hääl - tõsta seda. Me vajame hääli, rohkem hääli, et mõtteviisi muuta,» tsiteeris Ieva.

«Aitäh Helen Sildna selle arutelu organiseerimise eest ja Hamdi Ulukayale oma vaadete jagamise eest. TMW tõesti inspireeris mind,» kirjutas Ieva, et ootab juba järgmist.

This year for the first time I attended the Tallinn Music Week (TMW) and it was great experience. Both musically and...

Posted by Ieva Ilves on Monday, 4 April 2016
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles