Summer põrutas Austraaliasse naise kätt paluma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Raadik
Indrek Raadik Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht

 

Indrek Raadik ehk Summer sõitis Austraaliasse eestlastega kohtuma ja ühtlasi ka naise kätt paluma.

 

«Tegelikult sai seda küsitud varem, see päev on veel kindlalt paika panemata. Kui me Sydneysse jõuame, siis me arutame seda, » jäi Summer napisõnaliseks Raadio 2-le antud intervjuus.

Summer sõitis Austraaliasse tuurile, kus eestlaste päevade raames antakse mitmeid kontserte.

«Tasus teha lugu «Lilleke rohus» ja tasus teha bändi, nüüd saab soojas olla, siin on päris soe ja mõnus olla, umbes 30 kraadi sooja,» muheles Summer.

«Mulle tundub, et siin on palju rohkem hingelt eestlasi kui kodumaal elavate eestlaste hulgas. Nad on rohkem avatud ja rõõmsameelsed. Sa näed siin, kuidas nad kannavad eestlust edasi põlvest põlve, kuidas nad austavad Eesti lippu, kuidas nad on uhked selle üle, et nad on eestlased,» lisas Summer.

Peale Summeri esinevad seal veel Ines ja Ott Lepland, kes tuleb jaanuari alguses siia järele. «Siin pidi ka esinema Ivo Linna, aga tal vist arstid ei lubanud pikka lendu ette võtta. Kui ta oleks koos meiega lennanud, siis oleks see olnud suhteliselt tappev, meie lend kestis kokku 48 tundi. Linna asemele otsiti mitmeid variante ja lõpuks pakuti Otile,» sõnas Summer

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles