Väärt muusika! Frankie Animal esitleb debüütalbumit kontsertidega Tartus ja Tallinnas

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala, Marie Vaigla ja Frankie Animal
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala, Marie Vaigla ja Frankie Animal Foto: Erlend Štaub

Sel kuul annab Frankie Animal välja oma esimese täispika kauamängiva nimega «The Backbeat». Albumit esitletakse maikuus kontsertidega Tartus ja Tallinnas, piletite eelmüük ning signeeritud albumi ettetellimine on nüüd alanud. 

Indie rock bänd Frankie Animal on valmis saanud oma esimese täispika albumi nimega «The Backbeat». Plaat ilmub aprillis ja albumi ametlikud esitluskontserdid toimuvad maikuus – 13. mail Genialistide Klubis Tartus ning 19. mail Kultuurikatlas Tallinnas. Ühtlasi tähistab Frankie Animal kontsertidega ka oma neljandat sünnipäeva. Piletid on nüüd müügil Piletilevi ning 311.ee veebikeskkondades, 311.ee lehelt saab juba ette tellida ka signeeritud albumit.

Foto: Promopilt

«Oleme pikalt selle albumi kallal tööd teinud ning vaeva näinud ja lõpptulemus rõõmustab meid kõiki. Ootame väga, et saaks oma uue muusikaga publiku ja fännide ette astuda,» sõnab bändi solist Marie Vaigla.

Külalisesinejana astub esitluskontsertidel üles Eesti Laulu võistlusel ilma teinud Mick Pedaja.

Foto: Viktor Burkivski

Facebooki event – Tallinn siin.

Facebooki event – Tartu siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles