10 kuulsust, kes on kedagi tapnud: Sarah Jessica Parkeri abikaasa, Sid Vicious, Keith Moon ja teised! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick
Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick Foto: Joel Ryan/AP

Tuleb välja, et mõned väga kuulsad inimesed on teinud väga õudseid asju. Ka meie olime šokeeritud...

1. Laura Bush

Foto: Reuters / Scanpix

Endine esileedi Laura Bush sõitis 17-aastaselt autoga sisse teisele autole, mille juht suri. Tolleks juhiks oli tema endine klassiõde. 

2. William S. Burroughs 

Kuulus kirjanik William S. Burroughs mõrvas oma naise Joan Vollmeri. Mehe sõnul olid nad mänginud joomismängu, kus mees pidi naise pea peal seisva klaasi katki tulistama. Purjus peaga oli ta aga mööda lasknud. Hiljem muutis ta juttu ning selgitas, et tegu oli lihtsalt «õnnetusega». 

3. Don King 

Foto: STEVE MARCUS/REUTERS

Poksimatšide ja hasartmängude vahendaja Don King tappis noorpõlves hasartmänguringis kaks meest. Ühe lasi maha ja teise peksis surnuks. 

4. Robert Blake

Robert Blake'i abikaasa tulistati surnuks restorani ees, kus paar oli õhtustamas käinud. Robert Blake väitis, et oli tulistamise ajal restoranis, kuhu ta oli tagasi läinud, et kaasa võtta maha ununenud püstol (naljakas alibi, või mis?). Hiljem teda tulistamises süüdi ei mõistetud. 

5. OJ Simpson

Ilmselgelt...

6. Matthew Broderick

Foto: Joel Ryan/AP

Sarah Jessica Parkeri näitlejast abikaasa sattus Iirimaal toonase tüdruksõbraga autoõnnetusse, milles viimane suri. Joovet Broderickilt ei leitud. Mees sai hiljem 175 dollarit trahvi «hooletu sõitmise eest». 

7. Brandy

Foto: Reuters / Scanpix

Lauljanna Brandy sõitis tagant sisse autole, mille juht suri. Ta võttis õnnetuse eest täielikult vastutuse, kuid talle ei esitatud süüdistust. 

8. Keith Moon

Muusik Keith Moon ajas baari ees autoga alla oma ihukaitsja ja sohvri, kui ta skinhead'ide eest põgenes. Süüdistust talle ei esitatud. 

9. Sid Vicious

Foto: AFP / Scanpix

Sid Vicious pussitas oma prostituudist tüdruksõpra. Sex Pistolsi bassist lõpuks ka tunnistas seda ning vaid loetud päevad pärast lunaraha eest välja saamist suri ta isegi. 

10. Jason Williams

Korvpallur Jason Williams mängis oma korteris haavlipüssiga ning tabas lasuga oma limusiinijuhti. Ta istub praegu vangis. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles