Stripiklubisse läinud isa süüdistatakse lapse hooletusse jätmises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USAs Los Angelese lähedal Van Nuysis elavat mees süüdistatakse lapse hooletusse jätmises, kuna ta läks stripiklubisse, jättes oma üheksakuuse tütre üheks tunniks üksinda autosse.

Süüdimõistmisel võib 24-aastast Auwin Darginit oodata ees kuni kuue aasta pikkune vanglakaristus, edastab latimes.com.

Los Angelese North Hilli Synn Gentleman’s Club asejuht Matthew Nadeau leidis autost nutva lapse, kui ta kontrollis 9. märtsil stripiklubi parklat. Ta pani tähele, et üks klientidest käis vahepeal auto juures ja siis läks klubisse tagasi.

Nadeaule hakkas asi kahtlane tunduma ja ta läks seda autot koos ettekandjaga kontrollima. Nad leidsid masinast nutva imiku.

Viie lapse isa Nadeau kuulis lapse nuttu, kuna üks autoakendest oli pooleldi lahti, et laps õhku saaks.

Nadeau sai kaaslase abiga lukus olnud autoukse lahti ja nutva lapse võttis ettekandja, kes andis talle kiiresti vett juua, sest lapsel oli tõenäoliselt veepuudus.

Nadeau teatas lapse leidmisest klubi juhile, kes politsei ja kiirabi kutsus.

Klubi esindajad leidsid üles Dargini, kelle autos laps oli ja mees oli silmnähtavalt vihane, et teda segati.

Dargin sõnas klubi töötajatele, et nad annaksid ta lapse, sest ta tahab lahkuda. Nadeau takistas teda, kuna tema arvates oli mees oma lapse suhtes hoolimatu ja on karistuse ära teeninud.

Lõpuks Dargin põgenes, jättes tütre stripiklubisse, kuid politsei tabas mehe kiiresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles