Video: stjuardess põgenes lennukist kasutades liugteed

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuki liugtee
Lennuki liugtee Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide lennufirma United Airlines stjuardess põgenes pärast lennuki maandumist Houstonis sõna otseses mõttes lennuki pardalt kasutades selleks avariiväljapääsu, mille juures oli ise õhuga täituv kummist liugtee.

Juhtum sai alguse kui Californiast Sacramentost saabunud Boeing 737-900 maandus Texases Houstonis George Bushi rahvusvahelisel lennuväljal, edastab news.com.au.

Pealtnägijate kinnitusel oli naine närvis ja tahtis kiiresti lennukist välja saada. Ta pääseski välja ja jalutas lennuväljal umbes viis minutit, enne kui ta tabati, olles kaasa võtnud ka kõik oma asjad.

Pärast maandumist paluti nii resijatel kui meeskonnal veel mõneks ajaks lennukisse jääda. Kuna lendudel tuleb ootamist sageli ette, siis keegi seda imeks ei pannud.

Sacramentost Houstonisse lennanud lennukis oli 159 reisijat ja kuus meeskonnaliiget, kaasa arvatud kiiresti lahkunud stjuardess.

United Airlines pressiesindaja Charlie Hobart sõnas, et stjuardess avas liugtee kuritahtlikult, kuid sellise käitumise põhjus ei ole teada.

Juhtumi tõttu tuleb Boeing 737-900 teha tehniline ekspertiis.

United Airlines eemaldas uurimise ajaks töölt reegleid rikkunud stjuardessi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles