Peogalerii! Kuum bikiinimood klubi Teater laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kätte on jõudnud kevad ning ega päikseline suvigi kaugel pole! See aga tähendab seda, et varsti on aeg soetada endale uued bikiinid. Selleks, et olla kursis värskeimate moetrendidega rannahooajal,  korraldas klubi Teater reedel, 01.aprillil ürituse Teater Secrets Bikini Fashion!

Eelmisel reedel, 1.aprillil, muutus klubi Teater tõeliselt kuumaks ning näitas teed suvistele moetrendidele, kuna toimus üritus Teater Secrets Bikini Fashion!

Foto: Jaanar Nikker

See oli öö, mil klubi lava vallutasid imekaunid inglid, kes tutvustasid uusimaid bikiinitrende! Müstiline ning salapärane õhtu viis klubis meelelahutuse täiesti uuele tasemele ning kõik klubis tehtud vallatused jäid selle öö saladuseks! 

Foto: Jaanar Nikker

Juba sel nädalavahetusel ootab klubi Teater taas külla, sest lavale astub värske Eesti laulu võitja ning hetke kuumim nimi - Jüri Pootsmann! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles