Vahvad kaadrid! Prints William ja Kate kohtusid oma suurima fänniga Indias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine kohtumas Boman Kohinoor'iga  Mumbai visiidil 10.aprillil , 2016.
Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine kohtumas Boman Kohinoor'iga Mumbai visiidil 10.aprillil , 2016. Foto: HO/AFP

Prints William ja tema kaasa, Cambridge'i hertsoginna Catherine on oma visiidil Indiasse kohanud palju heasoovlike inimesi ja fänne. 

Prints Williami ja Kate Middletoni suurim fänn Indias paistab aga olevat tarmukas vanahärra, Mr Boman Kohinoor, kes on 93-aastane restoraniomanik Mumbais, vahendab Hello!.

Boman Kohinoor sai sotsiaalmeedias tuntuks pärast seda, kui ta avaldas oma soovi kuningliku paariga kohtuda. Mehe valesti kirjutatud hashtag «#WillKatMeetMe» sai kuulsaks üle kogu Twitteri.

Foto: HO/AFP

Vanahärra kutsus paari ka oma restorani Britannia & Co. einestama, aga tiheda ajakava tõttu kuninglik paar seda teha ei saanud. Sellest hoolimata kutsuti mees kuulsa paariga kohtuma hotelli, kus lõbusalt viis minutut vesteldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles