Täna! Haussmuusika suurkujud Dennis Ferrer ja Seamus Haji esinevad F-Hoones!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Ferrer (USA)
Dennis Ferrer (USA) Foto: promo

Täna, 15. aprillil alustab esimene pidu sarjast I'm NOT a Legend. Dennis Ferrer ja Rulers of The Deep astuvad üles BlackBox saalis. F-Hoones kostub haussmuusikat ainult vinüülidelt djde Seamus Haji ning Taran & Lomovi poolt.

 «Dennis Ferrer on DJ ja produtsent, kes oskab suurepäraselt rahvaga arvestada, töötada publikuga, et luua täiuslik pidu. Olen olnud Ferreri loomingu suur austaja juba alates 94.aastast, mil soetasin tema esimesed lood. Ferreri mõttemaailm ja austus muusika vastu ühtib meie skeenega ideaalselt. Seamus Haji on legendide legend, kes on «süüdi» väga suures osas hea muusika leviku eest kogu maailmas. Ta on töötanud väga mitmes olulises plaadifirmas (Defected, Slip N Slide jt) A&R-ina (artistide valija, plaadifirma mainekujundajana; Toim) ja olnud suures osas muusikaliste trendide näitaja. Seamus Haji on muusikat teinud alati kirega ja tänu sellele, oma asja ajades ka maailmas läbi löönud. Tänu Hajile jõudis ka ROTD omal ajal maailma klubide lavadele,» sõnab Meelis Meri, kes artisti meie publikuni toob. 

«Kui vaadata I'm NOT a Legend esinejaid, siis võib kokkuvõtvalt öelda, et peol kuuleb hea kvaliteediga muusikat seinast seina,» lisab korraldaja sarja avaürituse kohta.

Dennis Ferrer on USA päritolu DJ ja produtsent, kes alustas juba 90ndate keskel tehnomuusika produtseerimisega. 2006. aastal asutas Ferrer isikliku plaadifirma Objektivity, millest on tänaseks kasvanud välja bränd. Denis Ferreri looming on mahukas ning stiilipiire nihutav. Tema teist kauamängivat, «Paranoia Aftermathi» on oodata käesoleva aasta sügisel.

Seamus Haji saavutas ülemaailmse tuntuse «Last Night A DJ Saved My Life» tantsuversiooniga 2004. aastal. Rihanna, Roisin Murphy, Moby, Hurts, Calvin Harris ja teised on vaid mõned nimed, kelle originaalversioone on Haji töödelnud. Big Love on Seamus Haji juhitav raadiosaade ning plaadifirma.

15. aprilli I'm NOT a Legend peol mängivad muusikat Dennis Ferrer (USA), Seamus Haji (UK), Taran ja Lomov (LV) ning Rulers of The Deep (EST).

Eelmüügipiletid on saadaval kuni neljapäevani (k.a) Piletilevist hinnaga 15 euri, kohapeal 18 euri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles