Linna kõige lõbusam pidu BAILE-bon toob kuuma kariibide muusika Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse peaesineja Enrique Fabregas ehk DJ Enrique
Ürituse peaesineja Enrique Fabregas ehk DJ Enrique Foto: Baile Bon

Sel reedel toimuv BAILE-bon toob Kuubalt videodiskor Enrique’ga, kes mängib kariibide ja latiino muusikat. Üritus toimub vanalinnas asuvas klubis Privé iga kuu kolmandal reedel.

«Mina olen päris Kuubalt, seega Salsa, Mambo, Cha-cha ja Rumba on minu juured. Olles 19 aastat juba DJ olnud, oskan ma segada kokku Kuuba muusika latiino ja Kariibi mõjutustega,» tutvustab ennast ürituse peaesineja Enrique Fabregas ehk DJ Enrique.

«BAILE-bon on multi-kultuurne, kahe tantsuplatsi, rütmide ja ebatavaliste esinejatega üritus. Minu latiino poolele on see hea võimalus väljendada seda kultuuri Eestis. Sel reedel ma mängin muusikat, mille video on samal ajal ekraanidel. Inimestele meeldib, kui nad saavad lisaks muusikale ka visuaalseid kogemusi,» tutvustab oma esinemist DJ Enrique.

Klubi Privé laieneb taas Harju tänavale – ehitatakse ainult selleks õhtuks suur 6x12 meetrit klaasist akendega telk, et sissepääs oleks sujuvam ja kunginglikum.

Ei ole tähtis kas külastajad oskavad tantsida või mitte – BAILE-bon on latiinopidu kuhu võib tulla igaüks. Kohapeal toimub Salsa, Bachata, Reggeaton tantsuõpetus proffidelt George Daniels Lõuna-Aafrikast ja Enrique Fabregas Kuubalt.

Muusikat valivad kahes saalis latiino-, vene- ja tantsumuusika hitte DJ Bell ja video-diskor Enrique. Tantsuõpetusega tegeleb Jorge Hinojosa Ecuadorist. Silmailu ning show-särtsu lisavad go-go tantsijad ja kuumad trummarid.

Klubi uksed avatakse kell 23.00. Külastajatel on kohustuslik peoriietus ja peoking.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles