Video: Alen ja Luisa kutsuvad heade mõtete linna kontserdile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alen Veziko ja Luisa Värk - «Maalida võiks maailma» - Kõue mõisa kontsert 01.04.2016
Alen Veziko ja Luisa Värk - «Maalida võiks maailma» - Kõue mõisa kontsert 01.04.2016 Foto: Media Marketing

Kaks tuntud Eesti artisti Alen Veziko ja Luisa Värk jätkavad oma ühist kevadist kontserttuuri "Maalida võiks maailma", mis viib neid Tõrva kaudu neljapäeva õhtuks Tartu Athena Keskusesse.

Armastatud lauljaid on tuuril saatnud arvestatav publikumenu ja eriliselt rahvarohkelt tervitati neid kolledži- ja folgilinnas Viljandis. Repertuaaris on lugusid mõlema artistide viimastelt plaatidelt, nii päris uusi kui ka juba kuulsaks laulduid. Enam kui kümmet Eesti mõisa, kultuurikeskust ja pühakoda läbiv kontserdisari lõpeb jüripäeval Padise mõisas. Aleni ja Luisa kontserttuuri võib pidada suviste ringreiside suurejooneliseks avalöögiks.

Kogu selle tuuriga käib kaasas ka väike linnalegendiks muutuv lugu, kuidas lauljaid ringreisil klaveril ja taustavokaaliga saatev Priit Sootla ja Alen otsustasid panna Luisa akordioni mängima, surusid talle pilli kätte ja ütlesid, mis duure ta peab mängima. "Ringvaate" saates üllatus lauljatar härraste ideest — kuigi Luisa isa on oskuslik akordionimängija, on tütar väidetavalt seda pilli vaid klaveril seismas näinud, kuid nüüd on tema ja akordion nagu üks.

Alen Veziko ja Luisa Värk tervitavad kõik oma fänne kolmapäeval Tõrva KirikKammersaalis ja neljapäeval Tartu Athena keskuses, järgmisel nädalal saab neid kuulata Viimsi Huvikeskuses, Saku ja Padise mõisates ning Nõmme Kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles