Eesti golfiklubid korraldavad üle-eestilise tasuta golfipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18. märtsil särasid Butterfly Lounge`is kaunid golfitarid moodi esitledes
18. märtsil särasid Butterfly Lounge`is kaunid golfitarid moodi esitledes Foto: Edmond Mäll

17. aprillil leiab kõigil Eesti golfiväljakutel aset põnev golfipäev, mille käigus tutvustatakse huvilistele seda toredat mängu. Kella 11-st on avatud kõik Eesti golfiväljakud: Niitvälja Golf, Estonian Golf & Country Club Jõelähtmel, Suuresta Golf, White Beach Golf Valgerannas, Haapsalu Golf, Saare Golf Saaremaal, Pärnu Bay Golf Links Tahkurannas, Ojasaare Golf Lääne-Virumaal ja Otepää Golf. 

Kavas on golfiteooria ABC tutvustamine, siis proovitakse harjutusväljakutel kätt ja järgneb demotund päris väljakul. Kogu üritus on tasuta. Samasugune üritus on veel kavas ka 1. mail ja 5. juunil. Registreeruda saab internetilehel www.golf.ee või klubides.

Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer on lubanud tõsta golfi Eesti populaarseimate spordialade hulka ja lähiaastatel on kavas tõsta aktiivsete golfarite arv praeguselt kolmelt tuhandelt viie tuhande mängijani, viia meie parimad maailma tippude ridadesse ja saata meie koondis mängima Tokyo suveolümpiamängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles