Hiid-Ansipi looja paljastas kolm põhjust, miks kuulus karuvideo on ilmselt võltsing

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kelly Murphy

Hittvideos «Snowboarder Girl Chased By Bear» sõidab Kelly Murphy nimeline tütarlaps lumelauaga ning kaadrisse jäi ka teda väidetavalt taga ajanud mesikäpp.

«Ringvaade» lasi videot analüüsida FrostFX firma ühel tegijal, kelle loomingu hulka kuulub ka «Tujurikkujast» tuntud Hiid-Ansip.

  1. Heli. Karu on kuulda liiga lähedalt. Tegelikkuses oli karu nii kaugel, et teda poleks tohtinud eriti kuulda olla.
  2. Karu kadus ära. Võibolla tegijad ei viitsinud enam viimast stseeni panna, aga ta kadus üks hetk liiga vara ära, kui ta oleks pidanud veel kaadrisse jääma. 
  3. Kõnealust tütarlast pole võimalik kätte saada. See on kõige olulisem probleem. Videost on vaimustuses terve maailm ja Kelly Murphyt on püüdnud kätte saada väga paljud ajakirjandusväljaanded. Neiu vastab aga vaid interneti vahendusel, et kõik on ehtne, mistõttu tekib kahtlus, kas ta üldse olemas on. Ja kui ta on olemas, ei taha ta ilmselt öelda, et karu on videosse eriefektidega lisatud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles