Mees kastreeris iseend ja viskas jupid parki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Park
Park Foto: SCANPIX

Briti erakorralise meditsiini töötajad pidid ravima meest, kes lõikas maha iseenda munandid ja viskas need parki.

22-aastane mees otsustas koduse operatsiooni ette võtta arvatavalt lootuses sugu muuta, kirjutab The Sun.

Mees ootas peaaegu 24 tundi enne, kui haiglasse koperdas. Ta ütles hämmelduses meditsiinitöötajatele, et tundis «palju vähem valu», kui ootas. Mehe haava õmmeldi ja desinfitseeriti ning tal soovitati psühhiaatrilist abi otsida.

«Haiglasse tuli varajastes kahekümnendates mees, miinus munandid, mille ta oli eelneval päeval eemaldanud. Teda raviti ja lubati koju. Konfidentsiaalsuse tõttu ei saa me täpsemalt kommenteerida, kuid see juhtum oli üsna ebatavaline,» sõnas Derbyshire'i haigla pressiesindaja.

Usutakse, et «soolise identiteedi segaduses» vaevlev mees võis üritada kodust soovahetusoperatsiooni ja viskas soovimatud kehaosad Queens Parki Chesterfieldis.

«Juba sellele mõtlemine paneb silmad vett jooksma. Mitmed inimesed on koertega pargis käimisest loobunud, sest kardavad, mida nood sealt välja kaevata võivad,» rääkis üks kohalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles