Prantslased ootavad külla paljaid inglasi (1)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nudist
Nudist Foto: SCANPIX

Prantsusmaal käivitati kampaania, millega kutsutakse külla britte, kes end paljaks kooriks ning elu naudiks.

Tavapäraselt on inglased üsna kinnised ning konservatiivsed. Prantslased kiitlevad aga oma ilusa keskkonna ja looduslähedusega, mistõttu on nad otsustanud ka inglastele veidi vabameelsust õpetada, vahendab The Local.

Kampaania veebileht kutsub inimesi üles end vabana tundma ning seal on välja toodud ka ideaalsed paigad, kus turist just seda teha saab. Prantsusmaa on seni tuntud oma veini ja hea toidu, suusatamise ja linnapuhkuse poolest, kuid kampaania eestvedaja Anne Pederseni sõnul on seal ka palju muud.

Suur hulk nudistituriste on seni tulnud Saksamaalt, kuid huvi on olnud ka inglastel, mistõttu soovitakse selle piirkonna elanikke ärgitada alternatiivsele puhkusele. Prantsusmaal on olemas isegi terved kuurordid ainult nudistidele.

Kes ei ole kindlad, kas nad soovivad nudistina puhkust veeta, saavad selleks kampaania lehel teha testi, et oma eelistustes veenduda. Testi saab näha siin.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles