Putini-teemalisest restoranist leiab Obamale pühendatud tualeti

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putini pildiga piimaga kohvi
Vladimir Putini pildiga piimaga kohvi Foto: SCANPIX

Teemarestorane leiab üle maailma palju, kuid ilmselt on see Siberis asuv restoran ainuke, kust võib leida sellise Putini ja Obama koosluse.

Hiljuti avati Siberis Krasnojarskis Presidendi kohvik, kus seintel on Venemaa presidendi pildid lapsepõlvest Kremli ajani, vahendab Travel and Leisure.

Ühtlasi on menüü väidetavalt koostatud Putini lemmikroogade põhjal. Presidendi salatit süües ja vene lipuvärvides kokteile nautides, saavad külalised õppida paremini tundma oma juhti, tutvudes tema kooliaja ning hobidega. Restoranis leiab isegi mitu elusuuruses Putini pilti.

Restorani avama ajendas ärihuvi, sest omanik soovis luua kohta, mis tõmbaks ligi võimalikult palju külalisi. Nii jõudis ta ka ideeni, et seni ei ole terves maailmas olemas ilmselt kohvikut, mis oleks täielikult pühendatud Venemaa kõige populaarsemale poliitikule, lisas omanik.

Huvitavaks teeb kohviku veel see, et tualett on täis pilte Barack Obamast ning Ameerika Ühendriikide liitlastest. Omaniku sõnul ei peegelda see tema hinnangut maailmas toimuvale, vaid see on lihtsalt äriline lüke ning peamiselt siiski meelelahutuslik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles