Pildid: Tenerifel varisenud maja rusudest leiti neli inimest, kellest üks oli surnud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanaari saartel Tenerifel Los Cristianoses varises eile kokku viiekorruselise maja, mille rusudest on seni leitud neli inimest, kelle seas oli hukkunu ning arvatakse, et seal võib olla veel umbes viis inimest.

Päästjad kasutavad rusudel all olla võivate inimeste leidmiseks päästekoeri, lootes nende abil leida kõik, kes lõksus olla võivad, edastab The Local.  

Õnnetuse tõttu vajas meditsiiniabi kolm inimest, kellest üks sai raskelt vigastada. Hukkunu kohta on teada, et tegemist oli 70-aastase kohaliku elanikuga.

Naabruses elavate inimeste sõnul oli enne varingut tunda gaasilõhna, millele järgnes plahvatus, kuid võimud ja päästetöötajad ei ole seda kinnitanud.

Hispaania meedia andmetel sai hoones olnud 57-aastane naine raskelt vigastada, 28-aastane naine aga kergemalt. Kolmas isik, kes on 55-aastane naine, sai esmaabi sündmuskohal.

Kokku varisenud kortermaja asub Los Cristianoses piirkonnas, kus elab palju Põhja-Euroopast pärit inimesi ja turiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles