Ela kaasa ja aita laikidega: tudengid Eestist on end Red Bulli seiklusel rebinud kolmandale kohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli seiklusel osalev Eesti tiim Feel Alive
Red Bulli seiklusel osalev Eesti tiim Feel Alive Foto: Red Bull

165 tudengitest meeskonda üle maailma alustasid teisipäeval nädalast üle 1000 kilomeetrist teekonda läbi Euroopa, et jõuda esimesena sihtpunkti Pariisis kasutades Red Bulli purke ainsa valuutana. Eestist võistlevad meeskonnad  Silverwhite ja Feel Alive.

Seltskond TTÜ tudengeid on Red Bulli võistlusel juba päris tubli tulemuse teinud ja praegu 165 võistkonna seast end 3. kohale rebinud, aga kuna konkurentideks on ka USA tiimid, siis oleks neil vaja natuke abi laikidega, et koguda sotsiaalseid punkte juurde.

Seikluse esimesed päevad on olnud kõike muud kui igavad. Siin on parimad vahetuskaubad:

Tiim Hustle: kaks purki kolme Tšempionite Liiga Manchester City vs. Paris Saint-Germain mängu VIP pileti vastu.

Tiim JakPak: kaheksa purki Red Bulli luksusliku hotellitoa eest Leipzigis, Saksamaal. Lisaks andsid hotellitöötajad neile trammipiletid järgmisesse checkpointi.

Tiimid Charlie’s Angels, Two and a half girlz ja Paddys tegid suurepärast koostööd: 12 purgi vastu renditi mingifurgoon, millega jõuti Seragasa checkpointi.

Tiim USU: sebisid endale siseruumides toimuva langevarjukoolituse, sealt edasi siseruumide surfitunni ja õige langevarjuhüpe. Tõeline unistus!

Ela kaasa seiklusele ja Eesti tudengitele igal õhtul kell 22:00 Red Bull TV-s.

Pea silma peal mõlemal tiimil siin:

Silverwhite siin.

Feel Alive siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles