Fotod: Ricky Martin näitas punasel vaibal tõeliselt kuuma uut kallimat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Ricky Martin, right, and artist Jwan Yosef pose on the red carpet of The Foundation for AIDS Research (amfAR) event in Sao Paulo, Brazil, Friday, April 15, 2016. (AP Photo/Andre Penner)
Singer Ricky Martin, right, and artist Jwan Yosef pose on the red carpet of The Foundation for AIDS Research (amfAR) event in Sao Paulo, Brazil, Friday, April 15, 2016. (AP Photo/Andre Penner) Foto: Andre Penner/AP

Seksikas elu! Kuulus muusik Ricky Martin ja tema kuum ja nägus uus kallim Jwan Yosef kinnitasid oma suhet, ilmudes koos punasele vaibale amFAR Inspiration Galal Brasiilias, reedel, 15.aprillil.

Kuulus 44-aastane laulja Ricky Martin ja tema kaaslane nägid mõlemad smokingus suurepärased välja ja poseerisid mõnuga fotograafidele.

Foto: Andre Penner/AP

Martin kinnitas hiljem oma suhet Süürias sündinud 32-aastase artistiga, pannes Instagrami kaadri, kus ta mehega käest kinni hoiab. Pildi alla pani mees kommentaariks: «Yup.»

Yup.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles