Elu24 lugeja: klassikatähtede finalist pääses finaali pettuse ja kallima abiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgusid Klassikatähed 2016 finalistid
Selgusid Klassikatähed 2016 finalistid Foto: Kristel Üksvärav

Elu24 saabus vihje, et ERRi saates «Klassikatähed 2016» tehti alatut pettust ning Silvia Ilves poleks pidanud üldse finaali pääsema. Uurisime ERRilt, kas selline asi on selles saates üldse võimalik.

«Klassikatähtede finalist Silvia Ilves pääses finaali pettusega. Kuuldavasti oli tema miljonärist elukaaslane teinud arvutiprogrammi, mis armsama poolt vahetpidamata hääletas. Nii pääses Silvia hoolimata žürii edetabelis viimasel kohal olemisele edasi kuni finaalini,» seisab mahlakas vihjes Elu24 portaalile.

Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Eesti Rahvusringhäälingu avalike suhete juht Anneli Tõevere-Kaur kommenteeris, et sellist asja telekonkursi hääletusel siiski ei juhtunud.

«Ühelt numbrilt mitu korda helistada ei olnud «Klassikatähtede» saates keelatud. Samas on meie IT-spetsialistid üle kontrollinud, kas poolthäälte andmisel kasutati mõne programmi abi. Nende kinnitusel sellist abi ühegi esineja puhul kasutatud ei ole,» lisas Tõevere-Kaur, et kõik finalistid väärisid oma kohta ja rahva tähelepanu ning poolehoidu. 

Mis muud kokkuvõttes öelda, kui vähem kadedust, eestlased!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles