Pilk peale! Viljandi noortebänd Ol’ Mill tuli välja vinge muusikavideoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ansambel Ol’ Mill
Viljandi ansambel Ol’ Mill Foto: Viljandi Vibes

Eelmisel aastal Noortebändi finaali jõudnud Viljandi ansambel Ol’ Mill tuli välja uue akustilise videoga loole “The Future”, mis sai üles filmitud Viljandi Vibes sessioonide raames kohalikus lennukitehases.

Eelmise aasta Augustibluusi nimistus olnud ansambel on teinud kiirelt Eesti blues maastikul nime. Samas tempos tundub ansambel ka edasi kasvavat, lastes sügisel välja värske plaadi ning andes mitmeid suuremaid kontserte. Plaadilt ei saa puudu olema ka Viljandi Vibes sessioonide jaoks tehtud  “The Future”. “Igaüks kujundab oma tuleviku ise” kirjeldas bändi ninamees Artur Leppik uue loo sõnumit. “Ol' Mill on ise oma õnne sepp ja alased on neil juba kuumad ning ootavad tagumist. Nimelt sumedasse sügisesse on oodata Ol' Milli sepakojast värskelt kõrvetatud plaati ja mitmeid sädemeid pilduvaid ülesastumisi.”

Viljandi Vibes on akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Artistide seas on nii värskeid koosseise, kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid. Viljandi Vibes on esindatud ka selleaastasel Jazzkaarel, kolides oma meeskonnaga festivalile, et filmida üles põnevad esinejad jazz-maastikult. Nende tegemisi saab jälgida kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles