TOP 5: Uue generatsiooni Eesti kuulsuste lapsed, kellest on kasvanud tõelised südametemurdjad (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Saa tuttavaks uue generatsaiooni Eesti kuulsuste lastega, kes on küll alles noored, aga hetkel veel põnevamad kui nende vanemad. 

Karl-Robert Saaremäe

Foto: Erlend Štaub

Karl-Robert Saaremäe stardipakett on kadestamisväärne, emaks on kaunis punapea Tiina Mälberg ja isaks mehine Üllar Saaremäe. Näitlejaks sirguv Karl-Robert on varsti iga tüdruku unistus ning end näitlejana on ta kaardile pannud isa kõrval mängides sarjas «Viimane võmm». 

Franz Malmsten 

Foto: Facebook

Franz Malmstenist parimaid teatrigeene oleks raske soovida, sest ta pärineb tõelisest teatridünastiast. Hendrik Toompere on tema vanaisa, Toompere jr onu, ema Harriet Toompere ja isa Mait Malmsten. Tänaseks on Franzu populaarseim roll olnud «Klassikokkutulekus» oma isa poega mängida ning juba praegugi on sotsiaalmeedias näha, et populaarsus ajab poissi taga, mitte vastupidi!

Kadri Keiu Ilves 

Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Evelin ja Toomas Hendrik Ilvese tütar Kadri Keiu on sirgunud tõeliseks kaunitariks. Selleaastasel vastuvõtul kukkusid kõikidel suud lahti, kui 13-aastane Kadri Keiu koos vend Luukas Ilvesega mööda punast vaipa isa kätlema kõndis. Lapsest on sirgunud neiu ning ootame huviga, milline naine kaunitarist sirgub!

Aleksander Seeman

Foto: Facebook

Sepo Seemani poeg, Aleksander Seeman, kes hetkel õpib Ameerikas, jäi avalikkusele silma mõned aastad tagasi, kui ta astus üles bändi Blinking Lights eesotsas lauljana. Ootame huviga, mida noor hurmur ette võtab, kui ta kodumaale tagasi naaseb. 

Marie Vaigla 

Foto: Kaader videost

Raul Vaigla imekaunis tütar Marie Vaigla, kes on Frankie Animali lauljanna, on tänaseks Eesti muusikamaailmas tugevalt kanda kinnitanud ning oma imelise lauluhääle ja välimusega paljudele eestlastele kõrva või silma jäänud. Jääme huviga ootama, mis neiu karjäär ja elutee veel ette toovad. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles