Anna Levandi: See, kas tumedanahaline saab olla eestlane, ei peaks üldse olema küsimus (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Levandi kleidi autor on Riina Laaneto. «Kõik mu uhkemad tualetid on valminud tema ateljees, nii ka see liblikakleit. Selline lihtne ja veidi kahvatu, alles talvest kevadesse lendlemas,» kirjeldab Anna emotsionaalselt. «Orden on ise juba nii pilkupüüdev, et ehteid ma kuigi palju ei lisanud, kannan oma vanaema ajaloolisi juveele.» Allar Levandi superšikk ülikond, särk, kikilips ja ka kašmiirmantel, mida pildil ei paista, on valminud Katrin Kuldma Amanjeda moemajas.
Anna Levandi kleidi autor on Riina Laaneto. «Kõik mu uhkemad tualetid on valminud tema ateljees, nii ka see liblikakleit. Selline lihtne ja veidi kahvatu, alles talvest kevadesse lendlemas,» kirjeldab Anna emotsionaalselt. «Orden on ise juba nii pilkupüüdev, et ehteid ma kuigi palju ei lisanud, kannan oma vanaema ajaloolisi juveele.» Allar Levandi superšikk ülikond, särk, kikilips ja ka kašmiirmantel, mida pildil ei paista, on valminud Katrin Kuldma Amanjeda moemajas. Foto: Erlend Štaub

Endine tippsportlane ja praegune treener Anna Levandi arutleb ajakirjas Naised, milline on tema arvates õige eestlane.

«Kas siit leiab üldse õiget eestlast?» küsib ta ja vastab: «Eks üritage otsida!» Kuigi Levandi arvates on kõikide meie juured segatud, on õige eestlane see, kes on oma maa patrioot ja kodumaa armastaja. «See, kas tumedanahaline või slaavi juurtega inimene saab olla õige eestlane ja kandideerida tähtsasse riigiametisse, ei peaks üldse olema küsimus, mille kallal pead vaevata,» lisab ta. 

Refereeritud ajakirjast Naised!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles