Londonis avatakse restoran, kus saab einestada aadama- ja eevaülikonnas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühendkuniningriigi pealinnas Londonis avatakse varsti pop-up restoran, kus saab einestada alasti.

Tegemist on restoraniäris uue trendiga, mida lisaks Londonile saab kogeda veel mitmetes suurlinnades, edastab Daily Mail.

Juunis avatavas restoranis Bunyadi, mis tegutseb kolm kuud, on juba koha broneerinud umbes 10 000 inimest.

Täiesti alasti inimestele on oma sektsioon ja neile, kes soovivad riided selga jätta, on oma sektsioon.

«Meie kontseptsiooniks on täielik vabanemine. Meie pakutavas toidus ei ole kunstaineid ega –värve. Samuti ei tohi külastajad kasutada mobiiltelefone. Restoranis ei ole elektri- ega gaasivalgust, ainult küünlad,» on restorani leheküljel.

Lehekülje kohaselt tahetakse külastajatele anda tunne, mida kogesid kiviaja inimesed, kes elasid kõigi tänapäevaste abivahenditeta.

Menüüs on elaval tulel valmistatud road, mida serveeritakse savinõudes ning noad, kahvlid ja lusikad on söödavast materjalist. Menüüs on lisaks liha ja kalaga toitudele roogi ka taimetoitlastele.

Restorani valgustatakse küünaldega, mööbel on täispuidust ja vaheseinad bambusest.

Restorani asutajate teatel ei ole klientidel õigust teha alastisektsioonis süües fotosid endast ja restoranist.

«Tänapäeval oleme oma nutitelefonide sõltlased, kuid oli aeg, mil sai einestada rahulikult ja telefonivabalt. Just seda tahame oma klientidele pakkuda. Samuti näitame, et alasti või poolalasti ei pea ega tohi olla ainult rannas, vaid seda võib olla ka restoranis,» selgitasid asutajad.

Restorani mahub korraga einetama 42 inimest. Ootelehel on kirjas 10 000 inimest, kuid kolme kuu jooksul suudetakse siiski teenindada vaid 3000 inimest.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles