Galerii esitluselt! Nahk on liiga kuiv? Turule tuli uus ökoloogiline tootesari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Auhinnatud Läti looduskosmeetikabränd MÁDARA esitles käesoleva nädala teisipäeval uut ökoloogilist tootesarja SOS. Dehüdreeritud nahale mõeldud tootesarja esitleti Polhem PR Estonia minimalistlikus showroomis, mida täiendasid tootesarjast inspireeritud elemendid.  

MÁDARA uue SOS tootesarja esitlusüritusel oli kohal ka MÁDARA Cosmetics asutaja ja toodete looja, Lotte Tisenkopfa-Iltnerele, kes selgitas, et vedelikuvaeguse käes kannatav nahk ei ole mitte niivõrd nahatüüp, kui et naha tervislik seisund ning SOS sari keskendub justnimelt janusele ning stressis nahale.

Foto: Viivi Järve

«Kui nahk on stressis, kuiv või liiga pingul, võib see olla märk, et nahk kannatab vedelikupuuduse käes ning vajab ravi. Naha vedelikuvaegus on üha suuremal hulgal inimestest, olenemata nende nahatüübist. Seda põhjustavad nii kasvav keskkonnasaaste, ärritavad kosmeetikatooted kui ka vananemine,» selgitas Tisenkopfa-Iltnerele tootesarja loomise vajadust. SOS tootesarjas on põhiliste koostisosadena kasutatud pojengijuurt ja linaseemneid, mille mõju on MÁDARA pikalt testinud ning leidnud, et peale seda, kui kreemi oli kasutatud nelja nädala jooksul kaks korda päevas, kasvas naha niiskustase 80% võrra. «See on märkimisväärne erinevus,» lisas Tisenkopfa-Iltnerele.

Foto: Viivi Järve

Uude MÁDARA SOS tootesarja kuuluvad hetkel päevakreem ning seerum, sügisel täieneb sari ka sügavniisutava maski näol. Eristuvates roosakates toonides SOS sarja kõrval esitleti ka MÁDARA uut näokoorijat, mis on samuti müügile jõudnud.

Foto: Viivi Järve

MÁDARA uus SOS sari on käesolevast nädalast müügil veebipoes ning Tallinna Kaubamajas. Teistesse MÁDARA edasimüügikohtadesse jõuab tootesari aprilli lõpuks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles