Galerii: Linna kõige lõbusam pidu – BAILE-bon rõkkas rõõmust ööklubis PRIVÉ!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 15.aprillil toimus järg uue hooaja linna kõige lõbusaimale peole BAILE-bon, mis pani rahva rõõmust rõkkama ja peaaegu ka kätel tantsima!

Foto: Maksim Toome

Üllatusena võttis kõiki külalisi spetsiaalselt selleks õhtuks ehitatud telgis vastu El Bacalao Fabuloso Band oma meeleolukate ladina rütmidega.

Erikülaliseks oli väikeses pre-party saalis tantsuõpetaja ja Video DJ Enrique Fabregas Kuubast ning peasaalis resident tantsuõpetaja Jorge Hinojosa (Ecuador).

Foto: Maksim Toome

Lisaks tõi terve öö kõige kaasakiskuvamad latiino-, klubi- ja vene rütmid rahvani resident DJ Bell.

Foto: Maksim Toome

Rõõmude rohket atmosfääri hoidsid üleval kaasahaaravad mulatitarid, kes lisasid unustamatuid mälestusi ja tõid värskust halli igapäeva.

Veel rõõmustasid rahvast ja eriti kõiki VIP-laudu broneerinuid mööda saali ringi liikuv ja kariibi meeleolu üleval hoidev trummar, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega kuumuse eest värskendust pakkuvad noormehed! Hulgaliselt silmailu lisasid öösse latiino Go-Go tantsijad. 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles