TMZ: Prince sai vaid kuus päeva enne surma narkovõõrutusravi (4)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Popstaar Prince
Popstaar Prince Foto: SCANPIX

Meelelahutuslehekülje TMZ andmetel oli popstaar Prince vähem kui üks nädal enne oma surma üledoosi tõttu haiglas võõrutusravil.

TMZ teatas varem, et Prince`i eralennuk tegi möödunud reedel Illinoisi osariigis Molines staari tervisliku seisundi halvenemise tõttu hädamaandumise. Meediasse jõudis siis uudis, et lauljal diagnoositi eluohtlik gripp.

Ajakirjanikele jäi samas silma fakt, et lennuk tegi hädamaandumise vaid 48 lennumininuti kaugusel Prince`i kodust.

Meediaallikate andmetel viidi staar pärast hädamaandumist haiglasse, kus talle olevat antud ravimit, mida tavaliselt antakse opiaatide nagu heroiin ja morfiin üledoosi puhul.

Arstid soovitasid Prince`il jääda 24 tunniks haiglasse, kuid kuna talle ei olnud võimalik anda eraldi palatit, siis langetas ta otsuse minna koju. Haigla teatel oli staari tervislik seisund väga halb.

Prince`i esindajad ei ole narkootikumi üledoosi ega haiglakülastamist kinnitanud.

USA võimude teatel avalikustatakse laulja surnukeha lahkamisandmed pärast tänast lahkamist.

Popstaar Prince, kodanikunimega Prince Roger Nelson suri eile 57-aastasena, ta leiti Minnesotast Chanhassenist oma kodu liftis ning elustada teda ei õnnestunud.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles