Pildid ja video: Matt Damon - ettevalmistus Jason Bourne`iks oli väga karm

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi staari Matt Damoni teatel oli treenimine ja ettevalmistus uueks Jason Bourne`i filmiks väga karm.

Damon kehastab amneesia all kannatanud Luure Keskagentuuri (CIA) agenti neljandat korda, olles viimati selles rollis 2007. aasta linateoses «The Bourne Ultimatum», edastab BBC.

Esimest korda kehastas Damon Jason Bourne`i 2002. aasta filmis «The Bourne Identity» ja veel 2004 linateoses «The Bourne Supremacy».

«Esimeses Bourne`i filmis olin 29-aastane ja juba siis oli treening enne võtteid karm. Nüüd olen 45-aastane ja agendi füüsilisse vormi saamine oli veelgi karmim. Võtsime paöjakäsi kakluse üles mun 45. sünnipäeval ja tee sinna oli väga raske. Olin karmil dieedil ja veetsin enamiku ajast jõusaalis,» teatas näitleja.

Damon lisas muiates, et järgmine Jason Bourne võiks olla õnnelik paks pensionär.

Uue Jason Bourne`i režissööriks on inglane Paul Greengrass, kes on teinud ka filmid «The Bourne Supremacy» ja «The Bourne Ultimatum».

Uues filmis näeb uuesti agent Nicky Parsonsit, keda kehastab Julia Stiles.

2012. aastal valmis linateos «The Bourne Lagacy», milles ei mänginud peaosa Matt Damon, vaid Jeremy Renner, kes kehastas uut tegelast Aaron Crossi.

Damoni uue Bourne`i filmi võtted toimuvad Tenerifel, Berliinis, Las Vegases, Londonis ja Washingtonis.

Uues linateoses on mootorratastel tagaajamine, mis leiab aset Kreeka Ateena mässu ajal. Võtted ei toimunud siiski Ateenas, vaid Hispaanias Tenerifel.

Lisaks Matt Damonile ja Julia Stilesile teevad filmis kaasa veel Tommy Lee Jones, Alicia Vikander ja Vincent Cassel.

Uus  film «Jason Bourne´i» jõuab vaatajateni alates 27. juulist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles