Jada Pinkett Smith: mind ahistatakse, sest olen väike

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jada Pinkett Smith ja Will Smith
Jada Pinkett Smith ja Will Smith Foto: Reuters / Scanpix
Will Smithi näitlejannast abikaasa Jada Pinkett Smith kurdab, et kuulsusi terroriseerivad vaimuhaiged inimesed ahistavad alati just teda ning usub, et selle põhjuseks on ta väike kasv.

«Võiks arvata, et Will on see, kelle nad sihikule võtavad, aga hullumeelsed satuvad alati hoopis mulle,» vahendab Femalefirst näitlejanna sõnu.

«See on nii sellepärast, et ma olen väike,» sõnas Pinkett Smith. «Will on 1,87 meetri pikkune ja 89-kilone must kutt, kellega keegi jamada ei taha. Seega jahivad nad hoopis väikest 150-sentimeetrist tibi.»

Hullumeelsetest jälitajatest rääkides meenutas Pinkett Smith aastatetagust juhtumit, mil üks vaimuhaige naine, kes arvas, et on Will Smithiga abielus, näitlejannat tappa tahtis.

«Miamis oli üks naine, kel tekkis täielik meeltesegadus,» rääkis 1997. aastal Smithiga abiellunud näitlejanna. «Mu agendile helistati politseist ja öeldi, et nad said kätte naise, kes mind tappa tahtis, kuna ta uskus, et on Will Smithiga abielus ja mina ajasin nad lahku. Politsei sai selle naise kätte ja pani luku taha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles