Maailma armsaim paar on sündinud! Brooklyn Beckham ja Chloe Moretz kinnitasid suhet?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooklyn Beckham ja Chloe Moretz
Brooklyn Beckham ja Chloe Moretz Foto: SCANPIX

Juba mõnda aega on kuluaarides sahistatud, et Brooklyn Beckham ja näitlejanna Chloe Moretz on teineteist leidnud, ning nüüd paistab, et see on tõesti nii.

19-aastane Chloe ja 17-aastane Brooklyn jalutasid reedel Londoni tänavatel käsikäes ja nüüd postitas noormees Instagrami pildi, millel ta oma uue armsamaga poseerib.

«Chloe ja Brooklyn on kindlasti paar. Nad on teineteise peredega tuttavad ja tunnevad end nende seltsis väga mugavalt,» kinnitas allikas ajalehele The Sun.

Foto: SCANPIX
Brooklyn ja Chloe õhtustasid 22. aprillil Londoni restoranis Chiltern Firehouse. Brooklyn üritas märkamatult väljuda tuletõrjeväljapääsust ning Chloe lahkus tagaukse kaudu – kõik selleks, et nad koos pildile ei jääks. Fotod: Scanpix
Brooklyn ja Chloe õhtustasid 22. aprillil Londoni restoranis Chiltern Firehouse. Brooklyn üritas märkamatult väljuda tuletõrjeväljapääsust ning Chloe lahkus tagaukse kaudu – kõik selleks, et nad koos pildile ei jääks. Fotod: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles